If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да вземем да си правим срещите вече в сервиза- хем полезно, хем неприятно. Туй 159 е супер неблагодарно създание- не стига че го храниш, поиш, ближеш, лъскаш, все маркови неща му слагаш, ами на всичкото отгоре е готово да те зафърли без предупреждение като използван пре......ватив
тъй тъй ......днес и аз минах през сервиза,че и умряха повечето коне и светна на екрана нещо си там,и се оказа запушен филтър за твърди частици....Не стана с 100 км. каране по магистралата и се наложи вътре в сервиза да осмърдим всичко
тъй тъй ......днес и аз минах през сервиза,че и умряха повечето коне и светна на екрана нещо си там,и се оказа запушен филтър за твърди частици....Не стана с 100 км. каране по магистралата и се наложи вътре в сервиза да осмърдим всичко
Изришно на екзаминера излиза че газовете са многооо отровни и това нещо се прави на открито !
Колеги, не искам да ви плаша ама моита френска кошничка има идентични цени на тези компоненти. Тези елементи не се произвеждат от АР и няма как да имат по ниски цени - даже и на един Логан би трябвало един АБС блок да има подобна цена като резервна част.
Аз си търся 159 и тези цени наистина са плашещи, но така или иначе от началото на годината до сега аз обикалям сервизи с моето 307 и съм дал повече от 5к за ремонти - а колата вече не струва и 10 вече. Такаче каквото и да вземете цените са такива.
Успех с ремонта и дано да се намери някаква по-евтина алтернатива.
Така. Бързам да пиша, след като преди минути си взех колата от сервиза. Ситуацията е следната-колата работи чудесно, спирачките са като нови. Диагнозата беше правилна, клапанния блок е сменен. Но, цялото ми щастие, което е неописуемо в момента(все едно си я купих отново) нямаше да е факт без помощта на един човек, мисля повечето, ако не и всички го познавате-Бобо, "Екстрийм сървис". Приемете думите ми като абсолютна липса на реклама, това момче беше повече от полезен! В деня, в който си изказах мъката тук ми писа(беше късно вечер), на следващия ден ми се обади с вече готова оферта! Нещо повече, цената беше ужасно приемлива, направо чудесна! Аз намерих още два блока, но в Англия и хората отказаха да се занимават с доставка до БГ. Тяхната цена също беше значително по-висока от тази, която ми даде Бобо. След като се увери, че блока е същия като моя ми го изпрати и ето днес, един ден по-късно съм отново на пътя!! Безкрайни благодарности на това момче от мен, супер бързо ми намери необходимото и на прекрасна цена!!! Благодаря!!
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment